Meniu
Cosul meu

Despre noi

Căutare anvelope
Căutare jante
Cauta acum
Caută jante
Caută jante

Ne dorim sa venim in intampinarea clientilor atat cu produse premium cat si cu suportul de consultanta de specialitate in alegerea anvelopelor potrivite, motiv pentru care avem in vedere o dezvoltare continua a acestui magazin online.

Comercializam o gama variata de anvelope premium noi, de la diferiti producatori, pe toate dimensiunile si pentru toate tipurile de vehicule.

Profesionalism si Incredere

Echipa noastra este formata din specialisti cu o experienta vasta in domeniul service.urilor auto. Pasiunea si inclinarea spre acest domeniu ne-a motivat sa ne axam intru totul pe aceasta zona si sa ne dezvoltam constant.

Oferim consultanta de specialitate si venim in sprijinul clientilor cu solutii variate, in functie de nevoile specifice pe care le are fiecare client in parte. Iti stam la dispozitie atat telefonic cat si pe email pentru a ne asigura ca alegerea finala este intr-adevar cea optima. Si, pentru ca stim ca o anvelopa corecta si potrivita nu se rezuma doar la dimensiunile acestuia, tinem cont de nevoile conducatorului, obisnuinta de sofat si alte criterii punctuale.

De asemenea, ne dorim sa constientizam conducatorii de importanta ridicata a anvelopelor si de faptul ca atat siguranta cat si confortul lor depind de calitatea pneurilor alese.

Calitatea produselor si garantie oferita

Produsele pe care le comercializam sunt 100% originale iar cele din categoria Anvelope noi au o garantie de doi ani. Toate anvelopele sunt etichetate conform legislatiei in vigoare si corespund standardelor Europene de Calitate.

Gama diversificata si Preturi corecte

Comercializam o gama extinsa de anvelope premium de la aproape toti producatorii si dispunem de modele pe toate dimensiunile. De asemenea, tinem cont de nevoile diferite ale clientilor, motiv pentru care gama noastra cuprinde modele premium noi.

Urmarim indeaproape fluxul pietei pentru a ne asigura ca preturile pe care le avem sunt competitive iar raportul calitate-pret este unul corect.

Stoc real si Livrare oriunde in tara

Dispunem de un stoc real al produselor afisate, pe care-l actualizam in permanenta. Ne dorim sa confirmam toate comenzile intr-un timp cat mai scurt, iar pentru acest lucru procesul de lucru al echipei trebuie sa fie cat mai facil si la indemana. Preluarea comenzilor este una conform realitatii din depozit, ceea ce ne ajuta sa fim organizati si eficienti in onorarea comenzilor.

Anvelopele sunt depozitate in conditii optime si le putem livra oriunde pe teritoriul tarii, prin parteneriatele de incredere pe care le avem cu firmele de curierat.

Se încarcă...