Meniu
Cosul meu

Politica de confidentialitate

Căutare anvelope
Căutare jante
Cauta acum
Caută jante
Caută jante

1. Introducere

Anvelope Premium (MM Anvelope Premium SRL) este un magazin online de anvelope, dezvoltat din dorinta de a imbunatati comertul online in acest sector si de a oferi clientilor o experienta online eficienta. Comercializam anvelope noi, de calitate premium, la un pret accesibil si oferim servicii auxiliare special gandite pentru clienti.

Aceasta nota de informare vizeaza activitatile de prelucrare a datelor cu caracter personal efectuate de catre compania MM Anvelope Premium SRL, cunoscuta si sub brandul Anvelope Premium.

Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal se aplica tuturor prelucrarilor de date cu caracter personal pe care le desfasuram, precum si tuturor interactiunilor cu website-ul nostru gazduit pe domeniul www.anvelopepremium.ro.

Confidentialitatea informatiilor este o responsabilitate permanenta, motiv pentru care actualizam constant termenii de prelucrare, pe masura ce intreprindem practici noi privind datele cu caracter personal sau se modifica rigorile legale aplicabile.

Atunci cand prelucrarea datelor presupune manifestarea consimtamantului expres si neechivoc, vom notifica orice modificare aparuta si vom solicita exprimarea consimtamantului dumneavoastra.

2. Denumirea operatorului de date si a proprietarului website-ului

Societatea MM Anvelope Premium SRL este operator de date cu caracter personal si proprietar al website-ului www.anvelopepremium.ro.

3. Datele personale pe care le prelucram

Colectarea datelor dumneavoastra personale este limitata strict la ceea ce este necesar pentru a va furniza o experienta de cea mai inalta calitate cu privire la serviciile noastre si cu privire la utilizarea website-ului nostru.

Datele personale pe care le prelucram pot include:

a. Datele personale de identificare ale utilizatorilor, respectiv ale reprezentantilor acestora: numele si prenumele, numele si prenumele parintilor (daca este cazul), resedinta sau domiciliul, actele de identitate (carte de identitate, pasaport, permis de conducere, legitimatie de serviciu etc.), codul numeric personal;

b. Datele personale de contact: adresa postala, numarul de telefon, adresa de e-mail;

c. Contul bancar si alte informatii economice si de tranzactionare: informatii privind platile, informatii privind achizitiile, comenzi, returnari;

d. Datele privind conectarea, geolocalizarea si navigatia;

e. Informatii comerciale ori informatii privitoare la preferintele manifestate in calitate de consumator;

f. Orice alte date personale necesare utilizarii in conditii eficiente a website-ului www.anvelopepremium.ro sau derularii relatiilor contractuale, atunci cand exista.

4. Cum colectam datele personale

Colectam doar acele date personale pe care ni le furnizati in mod voluntar (in format fizic sau electronic), precum si informatii disponibile din surse publice:

- prin intermediul website-ului nostru, cu ocazia crearii contului de client, plasarii unei comenzi sau completarii formularelor de contact sau de retur;

- atunci cand ne contactati prin e-mail, daca va exprimati interesul cu privire la produsele noastre sau daca formulati orice solicitare in legatura cu utilizarea website-ului sau plasarea unei comenzi;

- atunci cand va abonati la notificarile prin e-mail;

5. Temeiuri legale si scopurile prelucrarii

Prelucram datele in temeiul art. 6 din REGULAMENTUL (UE) 2016/ 679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN SI AL CONSILIULUI - din 27 aprilie 2016 - privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/ 46/ CE (Regulamentul general privind protectia datelor).

In functie de interactiunile dumneavoastra cu platforma www.anvelopepremium.ro, vom prelucra datele dumneavoastra in urmatoarele scopuri:

a. Pentru inregistrarea si gestionarea inregistrarii dumneavoastra ca utilizator al website-ului;

b. Pentru incheierea, executarea ori modificarea contractului de vanzare-cumparare pe care il incheiati cu noi;

c. Pentru a raspunde solicitarilor pe care le transmiteti prin intermediul canalelor de comunicare;

d. In scopuri de marketing;

e. Pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite;

f. Pentru adaptarea de oferte, reduceri sau pachete promotionale.

6. Durata de stocare

Datele personale colectate sunt stocate pe perioada necesara indeplinirii scopurilor pentru care website-ul www.anvelopepremium.ro a fost creat. In cazul in care datele sunt necesare pentru desfasurarea in conditii eficiente a raporturilor contractuale de orice fel, informatiile sunt stocate pana la incetarea acestora, in orice forma.

Vom sterge datele dumneavoastra personale atunci cand acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile in care au fost colectate sau atunci cand va retrageti consimtamantul (daca prelucrarea datelor dumneavoastra se intemeiaza pe consimtamant), cu exceptia cazurilor in care prelucrarea datelor dumneavoastra personale este necesara in temeiul unor dispozitii legale sau daca suntem altfel indreptatiti sa continuam prelucrarea.

De asemenea, vom retine datele dumneavoastra personale pentru o perioada de timp suplimentara, in cazul in care stergerea imediata a acestora ar necesita suprascrierea sistemelor noastre de back-up si recuperare in caz de dezastru.

7. Terte persoane

Ca regula, nu divulgam sau transferam datele dumneavoastra personale catre terti. Cu toate acestea, in cazurile in care divulgarea sau transferul este necesar sau daca suntem obligati prin lege, va vom informa in cel mai scurt timp posibil cu privire la acest transfer, cu exceptia cazului in care legea aplicabila, inclusiv regulile care guverneaza obligatia de mentinere a secretului profesional sau alte cerinte de confidentialitate, ne impiedica sa facem o astfel de informare.

In cazul in care vom divulga sau transfera datele dumneavoastra personale catre terti, vom face acest lucru in conformitate cu legile aplicabile si vom adopta masurile necesare pentru a asigura integritatea si protectia acestora.

Pentru prelucrarea datelor personale putem folosi persoane imputernicite, de exemplu, furnizori de solutii IT necesare administrarii afacerilor, inclusiv solutii de contabilitate financiara, furnizori de solutii de management al contactelor sau organizatori de conferinte.

Cu toti imputernicitii vom incheia conventii de prelucrare a datelor personale cu clauze corespunzatoare care sa asigure ca imputernicitii isi asuma obligatii de prelucrare a datelor personale (inclusiv de stergere a acestora) in deplina conformitate cu legile aplicabile si care ofera un nivel adecvat de protectie a datelor dumneavoastra personale.

8. Securitatea datelor personale

Datele personale sunt securizate impotriva amenintarilor si ne asiguram ca sunt protejate prin masuri de securitate si infrastructura IT corespunzatoare. Mai mult, avem implementate masuri interne care ne permit sa descoperim, sa notificam si sa documentam incalcari ale securitatii datelor personale in cel mai scurt timp posibil.

Daca descoperim o incalcare a securitatii datelor dumneavoastra personale care prezinta un risc pentru drepturile si libertatile dumneavoastra, vom notifica Autoritatea Nationala de Supraveghere privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal. Veti fi informat cu privire la incalcarea securitatii datelor dumneavoastra personale daca aceasta conduce la un risc ridicat cu privire la drepturile si libertatile dumneavoastra.

9. Drepturile dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor personale

Aveti urmatoarele drepturi cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra personale:

1. Dreptul de acces la datele personale.

2. Dreptul de a obtine rectificarea sau stergerea datelor personale inexacte.

3. Dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii datelor personale. Acest drept va este disponibil atunci cand:

- contestati acuratetea datelor dumneavoastra personale pe care le prelucram prelucrarea datelor personale este ilegala

- va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra personale, pentru perioada de timp cat verificam existenta interesului nostru legitim in prelucrarea datelor dumneavoastra.

4. Dreptul de a va retrage consimtamantul, in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia,

5. Dreptul de a formula plangeri catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Daca aveti orice intrebari cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra personale sau daca doriti sa ne adresati vreo solicitare, precum si sa va exercitati oricare din drepturile cu privire la prelucrarea datelor personale, va rugam sa ne contactati la:

– adresa de e-mail: comenzi@anvelopepremium.ro.

Vom analiza fiecare solicitare si va vom comunica actiunile intreprinse in acest sens in cel mai scurt timp posibil, dar nu mai tarziu de o luna de la momentul inregistrarii solicitarii dumneavoastra. In cazul in care avem nevoie de mai multe informatii din partea dumneavoastra sau avem dificultati in rezolvarea cererii dumneavoastra, va vom informa fara intarziere cu privire la faptul ca avem nevoie de timp suplimentar pentru a analiza in mod corespunzator cererea dumneavoastra.

10. Contact ANSPDCP

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Adresa: Bucuresti, B-dul General Gheorghe Magheru, nr. 28-30, Sector 1, Cod postal 010336

Adresa de e-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Telefon: +40.318.059.211; +40.318.059.212

Fax: +40.318.059.602

Se încarcă...