Meniu
Cosul meu

Formular de retur

I. DREPTUL DE RETRAGERE

1.1. Daca nu sunteti multumit de produsele achizitionate de pe site-ul www.anvelopepremium.ro, le puteti returna, fara justificare, si va vom rambursa pretul achitat.

1.2. Potrivit dispozitiilor legale incidente (OUG nr. 34/2014), consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.

1.3. Astfel, clientii MM Anvelope Premium SRL pot returna produsele achizitionate, in ambalajul original, impreuna cu toate accesoriile, elementele si produsele promotionale, in aceeasi conditie in care au fost receptionate, fara urme, zgarieturi sau murdarie, neutilizate, in termen de 14 zile de la livrare, fara penalitati.

1.4. In acest sens, vor completa formularul de retur de pe site, care poate fi trimis cel mai tarziu in a 14-a zi de la primirea produsului, iar in cel mult trei zile va fi contactat telefonic sau prin e-mail de societate.

1.5. Clientii/consumatorii care au dreptul de retragere potrivit legii sunt doar persoanele fizice. Persoanele juridice nu au dreptul de a denunta unilateral contractul.

II. PROCEDURA DE RETUR

2.1.Primul pas este completarea formularului de retur, disponibil la adresa https://www.anvelopepremium.ro/formular-de-retur

2.2. In formular, se detaliaza motivul returnarii si optiunea de retur: inlocuirea produsului cu unul similar, inlocuirea produsului cu un produs diferit, rezolutiunea contractului si returnarea banilor.

2.3. Daca s-a optat pentru rezolutiunea contractului si rambursarea sumelor achitate, acestar vor fi returnate in contul specificat in formularul de retur.

2.4. Costul de returnare a produsului va fi suportat de client, folosind orice serviciu de transport dorit, cu mentiunea ca serviciul de transport sa ofere optiunea confirmarii de primire, atunci cand este necesar.

2.5. MM Anvelope Premium SRL va inapoia contravaloarea produselor returnate care indeplinesc conditiile prevazute anterior in cel mult 14 zile de la denuntarea in scris a contractului. Suma returnata nu include costurile de transport suportate de client.

III. PRODUSELE CU LIPSA DE CONFORMITATE

3.1. Produsele ale caror caracteristici nu corespund cu specificatiile tehnice afisate si mentionate pe site-ul www.anvelopepremium.ro si care nu comporta caracteristicile stabilite prin contract, pot fi returnate dupa notificarea corespunzatoare a vanzatorului, in conditiile stabilite prin Certificatul de garantie.

3.2. Cumparatorul are obligatia de a notifica vanzatorul despre lipsa de conformitate imediat ce a constatat existenta acesteia, cu conditia ca aceasta sa apara in termenul de garantie stabilit in cuprinsul certificatului de garantie.

3.3. Anvelopele noi comercializate de MM ANVELOPE PREMIUM SRL sunt garantate in conditiile unei exploatari/utilizari corespunzatoare, pentru o perioada de 2 ani de la data incheierii contractului de vanzare, inscrisa pe factura, pentru defectiunile de material sau fabricatie, uzura prematura sau orice neconformitate a produsului imputabila vanzatorului.

3.4.In ambele situatii, clientul poate opta fie pentru inlocuirea produsului cu un alt produs conform, fie pentru returnarea contravalorii produsului.

3.5. Produsele noi cu defect vor fi inlocuite cu un produs nou functional, de acelasi tip, cu aceeasi marca si aceleasi caracteristici, in limita stocului disponibil. Daca produsul nu mai este disponibil, clientul poate opta fie pentru inlocuirea cu unul similar, la alegerea sa, fie pentru returnarea contravalorii acestuia.

3.6. Dispozitiile anterioare se aplica neconformitatilor imputabile vanzatorului. Daca neconformitatea este datorata utilizarii neconforme, exploatarii in afara scopurilor sau altei conduite imputabile cumparatorului, nu se aplica garantia.

3.7. In situatia in care exista indoieli cu privire la cauza care a afectat conformitatea anvelopelor, vanzatorul va remedia lipsa de conformitate numai dupa efectuarea unei expertize tehnice, pe cheltuiala cumparatorului.

IV. ADRESA DE RETUR SI DATE DE CONTACT

Pentru orice nelamuriri sau indrumari privitoare la procedura de retur, clientul este obligat sa contacteze societatea prin e-mail, la adresa comenzi@anvelopepremium.ro sau prin telefon, la numarul de telefon 0745 034 638.

Informaţii despre comandă
Informaţii despre produs și motivul de returnare
Am citit și sunt de acord cu Termeni si Conditii
Se încarcă...